Elan Microelectronics prezinta tehnologia multitouch eFinger, pe Android (Video)

1.438 ori
<b>Elan Microelectronics prezinta tehnologia multitouch eFinger, pe Android (Video)</b>Daca numele Elan Microelectronics va suna vag familiar, il cunoasteti probabil datorita procesului intentat celor de la Apple, pentru patentul asupra tehnologiei multitouch. Ei bine, iata ca aceasta companie isi prezinta noua tehnologie eFinger, de...

Daca numele Elan Microelectronics va suna vag familiar, il cunoasteti probabil datorita procesului intentat celor de la Apple, pentru patentul asupra tehnologiei multitouch. Ei bine, iata ca aceasta companie isi prezinta noua tehnologie eFinger, de aceasta data pe Android:

Sub numele de "eFinger Transparent Touchpad", tehnologia ruleaza pe OS-ul produs de Google si arata foarte bine, permitand utilizatorul sa interactioneze cu sistemul de operare fara probleme. Observati usurinta cu care se realizeaza scrollingul in meniuri, miscarea de "ciupire" a pozelor pentru zoom in/out si rotirea imaginilor prin miscarea a 2 degete pe ecran.

Putem vedea in actiune chiar si o aplicatie care imita un pian touchscreen, aceasta amintind de o varianta similara pentru iPhone si de trupa iBand, dar eFinger isi prezinta si avantajele in ce priveste navigatia GPS si o tastatura virtuala destul de promitatoare si inca o data similara cu cea de pe iPhone.

[Via: Engadgetmobile.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×