Samsung a657, un telefon ultra-rezistent cu functii navigationale avansate

2.837 ori

AT&T tocmai a lansat noul telefon, Samsung a657, un terminal care va rezista la cele mai dure conditii de operare si va sosi cu solutia navigationala AT&T Navigator si softuri care permit monitorizarea fortelor de munca ale unei companii. Terminalul...

AT&T tocmai a lansat noul telefon, Samsung a657, un terminal care va rezista la cele mai dure conditii de operare si va sosi cu solutia navigationala AT&T Navigator si softuri care permit monitorizarea fortelor de munca ale unei companii.

Samsung A657

Terminalul opereaza in retele GSM/GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA, iar bateria sa Li-ion (1000 mAh) rezista 3 ore in mod convorbire si pana la 10.5 zile in mod standby. a657 suporta si conectivitate 3G HSDPA 3.6 Mbps, iar printre specificatiile sale se mai numara si o memorie interna de 100 MB si slot pentru carduri microSD de pana la 16 GB.

Display-ul handsetului suporta o rezolutie de 176 x 220 pixeli si trebuie sa mentionam si prezenta suportului pentru clienti email pe lista de dotari (Yahoo!, AOL, Windows Live Mail), dar si a mesageriei multimedia si a celei instant. In cele din urma, aflam ca Sasmung a657 vine cu suport Bluetooth 2.0, USB 2.0, AT&T Navigator si multi-tasking (utilizarea simultana a serviciilor voce si date).

[Via: Cellphonedigest.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×