Samsung a657, un telefon ultra-rezistent cu functii navigationale avansate

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.732 ori

AT&T tocmai a lansat noul telefon, Samsung a657, un terminal care va rezista la cele mai dure conditii de operare si va sosi cu solutia navigationala AT&T Navigator si softuri care permit monitorizarea fortelor de munca ale unei companii. Terminalul...

AT&T tocmai a lansat noul telefon, Samsung a657, un terminal care va rezista la cele mai dure conditii de operare si va sosi cu solutia navigationala AT&T Navigator si softuri care permit monitorizarea fortelor de munca ale unei companii.

Samsung A657

Terminalul opereaza in retele GSM/GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA, iar bateria sa Li-ion (1000 mAh) rezista 3 ore in mod convorbire si pana la 10.5 zile in mod standby. a657 suporta si conectivitate 3G HSDPA 3.6 Mbps, iar printre specificatiile sale se mai numara si o memorie interna de 100 MB si slot pentru carduri microSD de pana la 16 GB.

Display-ul handsetului suporta o rezolutie de 176 x 220 pixeli si trebuie sa mentionam si prezenta suportului pentru clienti email pe lista de dotari (Yahoo!, AOL, Windows Live Mail), dar si a mesageriei multimedia si a celei instant. In cele din urma, aflam ca Sasmung a657 vine cu suport Bluetooth 2.0, USB 2.0, AT&T Navigator si multi-tasking (utilizarea simultana a serviciilor voce si date).

[Via: Cellphonedigest.com]

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×