Elegantă din Asia: UMi Zero este un telefon cu grosime de 6.4 mm și ecran Super AMOLED

1.922 ori
<b>Elegantă din Asia: UMi Zero este un telefon cu grosime de 6.4 mm și ecran Super AMOLED</b>UMi este o companie asiatică de care nu a auzit multă lume, dar care a creat smartphone-ul Zero, unul dintre cele mai arătoase terminale mobile pe care le-am văzut în ultima vreme. El măsoară doar 6.4 mm în grosime și vine cu un display Super...

UMi este o companie asiatică de care nu a auzit multă lume, dar care a creat smartphone-ul Zero, unul dintre cele mai arătoase terminale mobile pe care le-am văzut în ultima vreme. El măsoară doar 6.4 mm în grosime și vine cu un display Super AMOLED.

La bordul său se afla un ecran Super AMOLED Full HD de 5 inch și acest device are un strat protector Gorilla Glass 3 în față și în spate. Handsetul vine și cu o ramă metalică și speciifcatiile sale nu sunt chiar rele. Ele includ un procesor octa core MediaTek MT6592T, 2 GB RAM și un GPU Mali 450 de 700 MHz. în spate se afla o cameră de 13 megapixeli cu o lentilă super wide F/1.8 și senzor Sony IMX214, plus blitz dual LED.

UMi Zero

în fata găsim o cameră selfie de 8 megapixeli, tot cu senzor Sony. UMi Zero rulează Android 4.4 KitKat și vine cu o baterie de 2400 mAh, plus suport pentru încărcare rapidă. Prețul acestui produs este de 299.99 dolari, ceea ce nu sună rău deloc, mai ales că există și retaileri asiatici care îl vând la doar 230 de dolari.

Elegantă din Asia: UMi Zero este un telefon cu grosime de 6.4 mm și ecran Super AMOLED

Elegantă din Asia: UMi Zero este un telefon cu grosime de 6.4 mm și ecran Super AMOLED

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×