Orange TV oferă acces la Liga 1 și 7 luni abonament gratuit

Autor:  | Publicat în:  Orange 814 ori
<b>Orange TV oferă acces la Liga 1 și 7 luni abonament gratuit</b>Orange TV, serviciul de televiziune al operatorului portocaliu de la noi va aduce în sfârșit Liga 1 la îndemână pasionaților de fotbal. Acest lucru se realizează printr-o nouă ofertă, care aduce clienților meciuri din Liga 1 și Cupa Ligii....

Orange TV, serviciul de televiziune al operatorului portocaliu de la noi va aduce în sfârșit Liga 1 la îndemână pasionaților de fotbal. Acest lucru se realizează printr-o nouă ofertă, care aduce clienților meciuri din Liga 1 și Cupa Ligii.

Portofoliul larg al Orange TV include posturile Look Plus HD și Look TV HD acum, clienții putând urmări meciurile transmise în HD. Toți abonații Orange TV vor avea în lista de canale, fără plată unor taxe adiționale Look Plus HD, care va transmite o parte din meciurile Ligii 1. în schimb, Look TV HD, care transmite restul meciurilor va fi disponibil prin intermediul unei opțiuni dedicate, cu preț de 2.5 euro pe lună (TVA inclus).

Clienții care aleg această opțiune au parte și de 7 GB trafic de Internet pe lună și pot urmări Look TV HD și pe smartphone, pe tableta sau pe PC. Opțiunea poate fi activată în magazinele Orange, prin apel la 499 sau 0800 ORANGE, dar și prin SMS la 321[1] cu textul: Liga 1 sau Liga 1, Fotbal, Look TV, LookTV sau Look. Clienții care activează un abonament Orange TV pe 2 ani vor primi și 7 luni de gratuitate la abonament.

La primul abonament pe 24 luni instalarea și activarea sunt gratuite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×