HTC Își amâna smartwatch-ul, purtabilele până În 2015

543 ori
<b>HTC Își amâna smartwatch-ul, purtabilele până În 2015</b>​HTC intenționa să lanseze terminale purtabile în această toamnă/iarnă, dar a decis să amâne debutul lor până în 2015. E cel mai probabil vorba despre smartwatchuri și brățări, pe care le vom aștepta de abia anul viitor. &nbsp;...

​HTC intenționa să lanseze terminale purtabile în această toamnă/iarnă, dar a decis să amâne debutul lor până în 2015. E cel mai probabil vorba despre smartwatchuri și brățări, pe care le vom aștepta de abia anul viitor.

Zvonurile afirmă că se lucrează la aceste produse de ceva vreme, iar lansarea era programată pentru trimestrul 4. HTC a confirmat la un moment dat că lucrează la astfel de produse, dar acum da înapoi. Un oficial al companiei a declarat că pur și simplu terminalele nu sunt gata încă. Ultimii 2 ani au marcat o ascensiune rapidă a acestui segment, deși conceptul de ceas smart părea inutil inițial.

HTC abordează cu precauție acest segment pentru că el nu a generat încă un hit incontestabil și orice smartwatch sau brățara nouă are pe lângă funcții apreciate și defecte. Fie e vorba de baterie, fie de design, fie de specificațiile slabe. Să vedem și dacă HTC va alege ruta Android Wear sau dacă va prefera o experiență software personalizata. Având în vedere că au lucrat cu Google îndeaproape la Nexus 9, aș zice că vor merge pe Android Wear. Poate ne vor surprinde cu un Nexus Watch?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×