Elephone intră oficial pe piaţa din Europa, deschizând centre service în Spania, Germania şi Rusia

991 ori
<b>Elephone intră oficial pe piaţa din Europa, deschizând centre service în Spania, Germania şi Rusia</b>Am scris de multiple ori despre brandul Elephone, care vinde unele dintre cele mai accesible smartphone-uri cu dotări bune pe care le puteţi găsi. Ei bine, azi aflăm că Elephone intră oficial pe piaţa din Europa, deschiz&acirc;nd centre de service...

Am scris de multiple ori despre brandul Elephone, care vinde unele dintre cele mai accesible smartphone-uri cu dotări bune pe care le puteţi găsi. Ei bine, azi aflăm că Elephone intră oficial pe piaţa din Europa, deschizând centre de service locale.

Acestea vor servi pentru repararea produselor şi sunt amplasate în Rusia, Germania şi Spania. Cea mai mare problemă cu telefoanele unor companii chineze de acest gen e service-ul, ele neavând parte de obicei de suport tehnic sau reparaţii după achiziţionare, sau acestea fiind anevoioase. Elephone nu a precizat când se vor deschide aceste centre, dar a menţionat care sunt oraşele şi zonele vizate.

În Spania, centrul de service Elephone se va afla în Tarragona, aproape de Barcelona, în vreme ce în Germania reprezentanta va fi găsită la Bruchsal. Moscova e oraşul ales în Rusia de către Elephone. Aceste 3 centre sunt considerate de ajuns pentru a acoperi în mare nevoile de service ale europenilor, scurtând pe cât posibil timpul necesar pentru reparaţii şi livrări către clienţi.

Pentru început politica acestor centre este de a lucra doar cu modele noi precum P8000, M2 sau viitorul lansat P9000.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×