OnePlus X este listat de către retailerul chinez Oppomart; aflăm prețul și specificațiile sale hardware

1.169 ori
<b>OnePlus X este listat de către retailerul chinez Oppomart; aflăm prețul și specificațiile sale hardware</b>Printre magazinele ce comercializează device-uri de origine chineză la ora actuală, se află și oppomart.com, platformă care uneori mai dezvăluie și produse &icirc;ncă nelansate. &Icirc;n cazul de față este vorba despre OnePlus X, telefon ce a...

Printre magazinele ce comercializează device-uri de origine chineză la ora actuală, se află și oppomart.com, platformă care uneori mai dezvăluie și produse încă nelansate. În cazul de față este vorba despre OnePlus X, telefon ce a fost listat de către retailer preț de câteva minute, nu înainte ca cineva să realizeze o captură de ecran.

Cu această ocazie, putem vedea la ce preț urmează a fi comercializat noul device pregătit de OnePlus, dar și afla o serie din specificațiile sale hardware. După cum puteți remarca mai sus, se pare că OnePlus X va avea un preț de 249 dolari în versiunea cu 16 GB de stocare și 3 GB memorie RAM.

OnePlus X

Lista de dotări cuprinde un procesor quad-core Snapdragon 801, același de pe modele ca și LG G3 sau Galaxy S5, un display Full HD de 5 inch, suport global pentru rețelele 4G LTE și o cameră foto principală Sony de 13 megapixeli.

Telefonul va adopta o baterie de 2450 mAh, GPS, WiFi 802.11 b/g/n și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Aparent, va exista și o versiune de 64 GB, model ce ar putea costa în jur de 280-290 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×