Elephone P20 va sosi cu 6 GB memorie RAM și cu o cameră foto duală la bord

1.107 ori
<b>Elephone P20 va sosi cu 6 GB memorie RAM și cu o cameră foto duală la bord</b>Compania chineză Elephone lucrează în acest moment la un nou terminal interesant, model cu cameră foto duală ce va fi cunoscut pe piață drept Elephone P20. Acesta se afișează astăzi într-o primă imagini alături de care sosesc și câteva informații referito

Din câte se pare, nu doar Elephone P9000 Edge va beneficia de o cameră foto duală, ci și un alt model cunoscut pentru moment sub denumirea de Elephone P20. Detalii despre acest handset vin astăzi chiar din partea companiei chineze, și alături avem și o imagine cu dispozitivul ce ne este pregătit pentru o lansare oficială în lunime următoare.

Acest terminal va sosi cu 6 GB memorie RAM, cu un procesor MediaTek Helio P20 și cu un display de 5.5 inch ce ne va oferi o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Android 6.0 Marshmallow se va afla la bord, și aflăm că modulul dual va include un senzor foto principal de 12 megapixeli cu deschidere f/1.7 - deci se promit din start rezultate interesante în ceea ce privește captura în condiții low-light.

Și design-ul va fi un punct forte aici, imaginea de mai sus dezvăluind faptul că primim o carcasă unibody metalică cu margini foarte foarte subțiri în jurul ecranului ce creează acel concept de ecran edge-to-edge. Din păcate alte informații despre Elephone P20 nu avem în acest moment, dar tindem să credem că pe măsură ce lansarea sa oficială se apropie, vom descoperi mai multe detalii despre acest model arătos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×