Meizu Pro 7 ar putea fi primul smartphone ce se va livra cu procesor MediaTek Helio X30!

1.392 ori
<b>Meizu Pro 7 ar putea fi primul smartphone ce se va livra cu procesor MediaTek Helio X30!</b>Ultimele săptămâni ne-au mai adus și câteva vești, dar și imagini ale lui Meizu Pro 7, un telefon cam inedit prin prisma unui display secundar plasat pe spate - dar nu unul E Ink cum ne așteptam inițial, ci unul color exact cum regăseam în trecut pe

Deși au existat și unele speculații referitoare la faptul că smartphone-ul Meizu Pro 7 va sosi cu procesor Exynos 8895 (același de pe Galaxy S8), se pare că soluția aleasă de către chinezi va fi într-un final chipset-ul MediaTek Helio X30. Acesta va deveni astfel primul terminal ce se va livra comercial cu noua soluție CPU, chiar dacă au mai existat și alte terminale anunțate cu X30, un exemplu fiind Vernee Apollo 2.

Telefonul celor de la Meizu va adopta acest procesor pe 10nm ce aduce o configurație compusă din 2 nuclee Cortex-A73, 4 nuclee Cortex-A53 și alte 4 nuclee Cortex-A35. Se oferă și un GPU PowerVR 7XTP-MT4 de 800MHz, suport pentru până la 8 GB memorie RAM, pentru display-uri 4K și pentru stocare UFS 2.1. De asemenea, aici întâlnim suport pentru LTE Cat10. și pentru tehnologia Imagiq 2.0 asociată camerei foto duale.

Pe Meizu Pro 7 îl așteptăm cu un display secundar pe partea din spate, dar nu unul cu tehnologie E Ink precum se credea inițial, ci cu un panou color de mici dimensiuni similar cu cel întâlnit în partea frontală a unor telefoane cu clapetă din trecut. Vom avea un display de 5.2 inch cu rezoluție FHD sau QHD, 4 sau 6 GB memorie RAM și port USB Type-C. Rămâne să vedem cât de folositor va fi acel ecran secundar și desigur la ce preț va fi comercializat handset-ul. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×