Samsung SM-G9298 este cel mai nou smartphone cu clapetă din zona premium; vine cu procesor SD821!

2.154 ori
<b>Samsung SM-G9298 este cel mai nou smartphone cu clapetă din zona premium; vine cu procesor SD821!</b>Cel mai nou smartphone cu clapetă din zona premium semnat Samsung se numește SM-G9298 și acesta va ajunge la vânzare doar pe piața din China. Dotările sunt unele din zona high-end și primim în cazul de față un procesor Snapdragon 821

După o serie de certificări, leak-uri și zvonuri este vremea să vedem noul smartphone Samsung cu clapetă lansat oficial. Numele produsului se pare că este SM-G9298 și cel mai important lucru de știut este acela că telefonul va fi vândut doar în Asia prin intermediul operatorului China Mobile. Fiind un produs din zona premium, avem parte și de dotări hardware superioare  - detaliu despre care aflați în continuare.

Samsung SM-G9298

Acest smartphone sosește cu două display-uri AMOLED de 4.2 inch ce oferă rezoluție Full HD și cu un procesor Qualcomm Snapdragon 821 la interior. Primim 4 GB de RAM, 64 GB spațiu intern de stocare + slot microSD și pentru selfie-uri un senzor frontal de 5 megapixeli cu diafragma f/1.9.

Samsung SM-G9298

Scanner-ul de amprente se află în spate, locație unde întâlnim și camera foto principală de 12 megapixeli cu deschidere f/1.7 și suport pentru captură video 4K Ultra HD. Samsung SM-G9298 aduce și o baterie de 2300 mAh cu suport pentru încărcare wireless și în mod neobișnuit avem parte doar de un port microUSB v2.0 în cazul de față și nu de noul standard USB Type-C regăsit pe flagship-ul Galaxy S8.

Telefonul cântărește 235 grame și pentru moment detaliile despre preț lipsesc. Cu toate acestea, zvonuri anterioare au indicat faptul că acest telefon nu va fi deloc unul accesibil, urmând a se vinde la o sumă similară celei pentru care este comercializat S8.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×