eMAG aduce noi reduceri atractive cu ocazia sărbătorilor de iarnă

10.288 ori
<b>eMAG aduce noi reduceri atractive cu ocazia sărbătorilor de iarnă</b>Printre retailerii de pe piață ce desfășoară în acest moment o campanie specială de reduceri cu ocazia sărbătorilor de iarnă se numără și eMAG, magazin online ce astăzi revine cu noi promoții din programul eMAGIA. Astfel, aceste reduceri...

Printre retailerii de pe piață ce desfășoară în acest moment o campanie specială de reduceri cu ocazia sărbătorilor de iarnă se numără și eMAG, magazin online ce astăzi revine cu noi promoții din programul eMAGIA. Astfel, aceste reduceri pică tocmai la timp în cazul în care căutam un gadget pentru a-l oferi cadou.

Un smartphone cu preț atractiv este și Samsung Galaxy Note 3, phablet-ul Samsung pe anul 2013 care este și în acest moment la mare căutare datorită specificațiilor sale de top și a display-ului de mari dimensiuni. Prețul lui Galaxy Note 3 este de 1.999 lei.

Primim reduceri interesante și pentru Samsung Galaxy S5, flagship ce costă 1.999 lei în versiunea de 16 GB, cât și pentru modelul flagship de anul trecut, mai precis Galaxy S4, device ce este comercializat la un preț de 1.499 lei.

De asemenea, și LG G3, telefon ce a primit de curând actualizarea la Android 5.0 Lollipop, este disponibil cu o reducere de 7%, prețul acestui terminal fiind acum de 1.849 lei în varianta cu 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. Lista completă de smartphone-uri cu reduceri speciale poate fi găsită aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×