Accesoriile magnetice afectează sistemul de stabilizare optică de pe iPhone 6 Plus

992 ori
<b>Accesoriile magnetice afectează sistemul de stabilizare optică de pe iPhone 6 Plus</b>Dacă dețineți un iPhone și pasiunea voastră este fotografia, atunci probabil ați remarcat prezența pe piață a unor accesorii speciale, ca și acele lentile magnetice ce ne aduc anumite efecte în fotografii. Recent, Blunty, un youtuber a decis...

Dacă dețineți un iPhone și pasiunea voastră este fotografia, atunci probabil ați remarcat prezența pe piață a unor accesorii speciale, ca și acele lentile magnetice ce ne aduc anumite efecte în fotografii. Recent, Blunty, un youtuber a decis să pună la încercare o serie de astfel de lentile, accesorii care par a afecta camera foto.

​

Mai precis, în momentul atașării unei astfel de lentile magnetice, sistemul de stabilizare optică a terminalului său iPhone 6 Plus nu mai funcționează, comportament ce îl puteți vedea și în cadrul clipului de mai jos. Cu toate acestea, se pare că nu toate din lentilele testate se comportă la fel, ci doar acelea cu magneți mai puternici.

Deși după ce lentila cu problemă a fost dată jos, sistemul de stabilizare optică și-a revenit, utilizarea frecventă a acestor accesorii magnetice ar putea avea un impact negativ de-a lungul timpului asupra camerei foto. Voi obișnuiți să utilizați astfel de accesorii?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×