Lenovo Vibe X2, Samsung Galaxy S5 și iPhone 5s disponibile În oferta Digi Mobil

3.754 ori
<b>Lenovo Vibe X2, Samsung Galaxy S5 și iPhone 5s disponibile În oferta Digi Mobil</b>Un operator mobil de pe piața locală ce a reușit ca în ultimul timp să atragă o mulțime de noi abonați datorită prețurilor mici la servicii este și Digi Mobil, operator care astăzi introduce noi smartphone-uri în ofertă. Printre acestea se...

Un operator mobil de pe piața locală ce a reușit ca în ultimul timp să atragă o mulțime de noi abonați datorită prețurilor mici la servicii este și Digi Mobil, operator care astăzi introduce noi smartphone-uri în ofertă. Printre acestea se numără Lenovo Vibe X2, Samsung Galaxy S5 și iPhone 5s.

Lenovo Vibe X2 poate fi cumpărat prin intermediul Digi Mobil la prețul de 1.699 lei, sumă ceva mai accesibilă în comparație cu valoarea la care este vândut de către marii retaileri de pe piață. Acest device este disponibil și prin intermediul unui sistem de rate ce presupune plata unui avans și a unei taxe lunare timp de 3, 6 sau 12 luni în funcție de preferințe. De asemenea, aflați că telefonul este disponibil împreună cu abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5, sau Optim Nelimitat.

Samsung Galaxy S5

Și Samsung Galaxy S5 poate fi regăsit de acum în oferta Digi Mobil, prețul acestuia fără abonament fiind de 2.099 lei. Putem achiziționa telefonul și cu un avans de 1.050 lei, urmat mai apoi de către 12 rate a câte 88 lei.

iPhone 5s

Nu în ultimul rând, îl remarcăm și pe iPhone 5s, un smartphone la mare căutare și astăzi care costă prin Digi Mobil 2.649 lei, sau 1.330 lei (avans) + 12 rate în valoare de 110 lei. în cazul în care decideți să vă portați numărul la Digi Mobil, veți primi 3 luni gratuite la abonament, ofertă ce este valabilă în perioada 5 - 31 decembrie.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×