eMAG oferă prețuri speciale pentru produsele Samsung în perioada 20-27 iulie

1.922 ori
<b>eMAG oferă prețuri speciale pentru produsele Samsung în perioada 20-27 iulie</b>O nouă campanie marca eMAG ce debutează astăzi este reprezentată de o serie de reduceri aplicată pentru produsele Samsung din gamă, promoție ce se desfășoară timp de o săptăm&acirc;nă &icirc;n perioada 20 - 27 iulie. Ca de fiecare dată,...

O nouă campanie marca eMAG ce debutează astăzi este reprezentată de o serie de reduceri aplicată pentru produsele Samsung din gamă, promoție ce se desfășoară timp de o săptămână în perioada 20 - 27 iulie. Ca de fiecare dată, reducerile acoperă o gamă largă de produse, de la telefoane, și până la tablete sau televizoare.

În categoria smartphone, remarcăm faptul că modelul Galaxy A3 beneficiază de o reducere destul de atractivă de 300 lei, prețul device-ului fiind acum de 1.099 lei. Din punct de vedere tehnic, acesta sosește cu display Super AMOLED de 4.5 inch, procesor Snapdragon 410, 1.5 GB RAM și cameră foto selfie de 5 megapixeli, toate acestea fiind integrată într-o carcasă unibody metalică.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite VE

De asemenea, în oferta eMAG se află și tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite VE, un model cu display de 7 inch, procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare. Aceasta beneficiază de o reducere de 17%, și costă acum doar 369 lei.

Pentru a consulta oferta completă, puteți accesa pagina eMAG.ro de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×