Cum ar arăta Nintendo GameBoy în 2015? Un artist grafic ne oferă răspunsul printr-un concept inedit

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.120 ori
<b>Cum ar arăta Nintendo GameBoy în 2015? Un artist grafic ne oferă răspunsul printr-un concept inedit</b>Cu mult &icirc;nainte de apariția lui Sony PSP și a telefoanelor smart, Nintendo lansa un produs ce avea să fie v&acirc;ndut &icirc;n peste 118 milioane de unități, și anume Game Boy. Această consolă portabilă de jocuri cu grafică 8-bit a fost...

Cu mult înainte de apariția lui Sony PSP și a telefoanelor smart, Nintendo lansa un produs ce avea să fie vândut în peste 118 milioane de unități, și anume Game Boy. Această consolă portabilă de jocuri cu grafică 8-bit a fost anunțată oficial pe data de 21 aprilie 1989 în Japonia. La doar două săptămâni, stocul inițial de 300.000 unități era epuizat pe piața japoneză.

Timpul a trecut totuși, și astfel de console au fost date uitării de noi, sau poate că nu. Artistul grafic Pierre Cerveau pare că nu a uitat de GameBoy, și tocmai de aceea ne prezintă astăzi una dintre viziunile sale în 3D. Mai exact, acesta ne prezintă un concept pentru Nintendo SmartBoy, o combinație între smartphone și celebra consolă.

Spre deosebire de aceasta, se remarcă că smartphone-ul Nintendo sosește într-o carcasă mult mai subțire ce oferă și diverse porturi pentru atașarea unor elemente secundare, ca și Nintendo Game Bat, un soi de gamepad.

Pierre și-a imaginat faptul că acest produs rulează sistemul de operare Android, OS căruia i-a adus și o mică modifcare sub forma unui mod Power-Saving în grafică 8-bit, pentru a ne aminti de vremurile apuse.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×