eMAG oferă reduceri de până la 35% la telefoanele mobile resigilate

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.828 ori
<b>eMAG oferă reduceri de până la 35% la telefoanele mobile resigilate</b>Pe l&acirc;ngă produsele noi comercializate de către eMAG.ro, se numără și acele device-uri resigilitate care de cele mai multe ori prezintă doar mici zg&acirc;riteturi, fără alte probleme de ordin hardware sau software. De asemenea, această...

Pe lângă produsele noi comercializate de către eMAG.ro, se numără și acele device-uri resigilitate care de cele mai multe ori prezintă doar mici zgâriteturi, fără alte probleme de ordin hardware sau software. De asemenea, această categorie beneficiază și de garanție pe 24 luni, motiv pentru care nu avem motiv de îngrijorare.

Astăzi, 26 iunie, eMAG scade din nou prețul produselor resigilate și ne oferă șansa de a cumpăra un device la preț special. Un astfel de exemplu este Yota Phone, celebrul terminal ce adoptă atât un display standard LCD, dar și unul de tip E-ink situat pe spate. Prețul său în varianta resigilată este de 729 lei.

BlackBerry Z10

De asemenea, un preț destul de interesant îl are și BlackBerry Z10, telefon ce ne oferă un display HD de 4.2 inch, un procesor Cortex-A9 dual-core, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED. BlackBerry Z10 este vândut la un preț de 669 lei.

Alte telefoane resigilate puteți găsi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×