eMAG prezintă Topul Tehnologiilor care au marcat piața În anul 2014

1.337 ori
<b>eMAG prezintă Topul Tehnologiilor care au marcat piața În anul 2014</b>Astăzi, cei de la eMAG ne dezvăluie prin intermediul unui comunicat de presă Topul Tehnologiilor care au marcat în anul 2014 piața din România. Aflăm că în alcătuirea acestei ediții, eMAG a punctat în egală măsură atât inovația, cât și...

Astăzi, cei de la eMAG ne dezvăluie prin intermediul unui comunicat de presă Topul Tehnologiilor care au marcat în anul 2014 piața din România. Aflăm că în alcătuirea acestei ediții, eMAG a punctat în egală măsură atât inovația, cât și impactul pe care aceste produse le-au avut asupra pieței.

Pe primul loc în cadrul acestui top s-au situat nimeni altele decât iPhone 6, și iPhone 6 Plus, noua generație de smartphone-uri Apple ce au fost lansate în toamna anului trecut. Aceste device-uri aduc display-uri de mari dimensiuni cu rezoluție Retina, un procesor Apple A8, cât și o modificare la capitolul design. Telefoanele costă 3.299 lei, respectiv 3.599 lei.

Samsung Galaxy Note Edge

Următoarea poziție îi revine lui Samsung Galaxy Note Edge, terminal care aduce ceva inedit la pachet, și anume un display cu margine curbată ce poate fi utilizat pentru afișarea de notificări, a unui meniu secundar în cadrul aplicației de cameră foto, sau pentru afișarea informațiilor despre vreme/sport. Note Edge este disponibil la eMAG pentru suma de 3.599 lei.

iPad Air 2

Pe locul numărul 3 îl regăsim pe iPad Air 2, tabletă cu grosime de doar 6.1 mm ce aduce la pachet un panou de 9.7 inch cu rezoluție Retina, un senzor de amprente TouchID, cât și camere foto îmbunătățite. Tableta celor de la Apple se poate achiziționa în acest moment la un preț de 2.379 lei.

Samsung Galaxy Note 4

eMAG a ales ca locul 4 să fie ocupat de către Samsung Galaxy Note 4, acesta din urmă fiind cel mai puternic phablet al producătorului sud-coreean. Modelul în cauză aduce îmbunătățiri la mai toate aspectele la care predecesorul său dezamăgea. Astfel, primim o carcasă cu ramă din aluminiu, un procesor Snapdragon 805, un panou Quad HD, 3 GB memorie RAM, un senzor de amprente, dar și un stylus cu o precizie mai mare. Note 4 costă 2.979 lei la eMAG.

Samsung Gear S

Pe locul numărul 5 se află ceasul inteligent Samsung Gear S, device ce este dotat cu un display Super AMOLED curbat, WiFi, și Bluetooth. Totodată, ni se oferă și conectivitate 3G, GPS, aplicația S-Health și un senzor cardiac. Ceasul Gear S este disponibil la un preț de 1.659 lei.

6. Motorola Moto 360 - 1.399 lei
7. iMac 27 inch 5K - 13.009 lei
8. YotaPhone 2 - 3.099 lei
9. LG OLED Smart TV 55EA970V - 11.999 lei
10. Philips LED 3D 139 cm - 5.999 lei

Topul complet realizat de către eMAG poate fi regăsit la această adresă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×