Programul eMAG Buy-Back revine în luna februarie pentru achiziția de telefoane, tablete și laptop-uri Apple

4.808 ori
<b>Programul eMAG Buy-Back revine în luna februarie pentru achiziția de telefoane, tablete și laptop-uri Apple</b>În luna februarie programul buy-back de la eMAG revine și oferă posiblitatea clienților de a primi vouchere de reducere pentru smartphone-urile și tabletele vechi oferite la schimb. Putem astfel achiziționa telefoane sau tablete Apple cu discount

De ceva vreme cei de la eMAG.ro au dat startul unui program de tip buy-back prin care utilizatorii își pot aduce smartphone-ul vechi și primi un voucher pentru achiziția de terminale Apple. Programul revine în această lună și pentru a participa este necesar să vizitați unul dintre showroom-urile eMAG din București (Crângași), Ploiești, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Timișoara sau Iași. 

eMAG Buy Back

Odată ajuns în magazin tot ce aveți de făcut este să predați vechiul telefon/tabletă consultanților care vor determina valoarea produsului prin intermediul unei aplicații dedicate. De menționat faptul că device-ul adus trebuie să fie în stare de funcționare pentru a fi eligibil pentru programul Buy-Back.

Dacă totul este în regulă și suma oferită vă convine, veți primi un voucher pentru achiziția unui produs Apple (telefoane, tablete, laptop-uri). Puteți aduce câte produse doriți, dar voucherele nu se vor cumula. Detalii extra găsiți aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×