eMAG.ro îţi oferă un BMW Z4 premiu, dacă plasezi o comandă între 19 şi 25 mai

1.181 ori
<b>eMAG.ro îţi oferă un BMW Z4 premiu, dacă plasezi o comandă între 19 şi 25 mai</b>eMAG.ro sărbătoreşte 10 milioane de comenzi cu un premiu-bolid, un BMW Z4. Cei care comandă un produs de pe eMAG.ro &icirc;ntre 19 şi 25 mai se &icirc;nscriu &icirc;n competiţie şi pot c&acirc;ştiga automobilul. Detalii aflaţi mai jos. &nbsp;...

eMAG.ro sărbătoreşte 10 milioane de comenzi cu un premiu-bolid, un BMW Z4. Cei care comandă un produs de pe eMAG.ro între 19 şi 25 mai se înscriu în competiţie şi pot câştiga automobilul. Detalii aflaţi mai jos.

Orice comandă se califică la această campanie, iar la fiecare 100 de lei cheltuiţi veţi primi o şansă în plus. Pe 3 iunie va fi extras câştigătorul, iar sărbătoarea dedicată celor 10 milioane de comenzii începe pe 19 mai, dimineaţa. Cei care au instalată aplicaţia de mobil pot începe sărbătorirea mai devreme, probabil si cu oferte speciale. În toamna anului trecut, în perioada de Halloween, eMAG.ro a mai oferit premiu un automobil BMW, deci nu sunt la prima ispravă de genul.

BMW Z4 este un automobil care a câştigat premiul pentru design Red Dot în anul 2009, dar şi titlul de "Designul Anului" de la Automobile Magazine. Modelul este unul de lux, de tip roadster şi vine cu două uşi. Este ideal pentru vara şi pentru o vacanţă lungă, lungă, cu decapotabilul la mare. Puteți accesa site-ul eMAG de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×