HTC pregătește un nou telefon numit One ME9; iată o primă imagine cu acesta

1.112 ori
<b>HTC pregătește un nou telefon numit One ME9; iată o primă imagine cu acesta</b>&Icirc;n ultimele 2 luni, taiwanezii de la HTC au lansat terminale peste terminale, și nu modele mid-range, ci produse cu dotări de top la pachet. Astfel, după modele ca și One M9, One E9+, One M8s, sau One M9+, acum urmează One ME9. Acest terminal...

În ultimele 2 luni, taiwanezii de la HTC au lansat terminale peste terminale, și nu modele mid-range, ci produse cu dotări de top la pachet. Astfel, după modele ca și One M9, One E9+, One M8s, sau One M9+, acum urmează One ME9. Acest terminal tocmai ce a fost dezvăluit într-o primă imagine de către contul de Twitter @upleaks.

Observăm că acesta este o combinație între M9+ și One E9+, telefon ce va aduce un senzor de amprente plasat frontal sub forma unui buton home. Aflăm că telefonul va sosi cu display QHD de 5.2 inch, procesor octa-core Mediatek MT6795 de 2.2 GHz și 3 GB RAM.

Alte dotări includ 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto de 20 megapixeli cu senzor Toshiba T4KA7, un senzor frontal de 4 megapixeli sau unul de 13, tehnologie BoomSound cu Dolby Audio și Android 5.0 Lollipop la pachet.

Vom primi un senzor de amprente, un slot microSD și o baterie de 2.900 mAh. HTC One ME9 va sosi într-o carcasă cu ramă metalică și spate din plastic. Potrivit contului de Twitter @upleaks, acest smartphone va fi lansat pe piață în luna iulie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×