eMAG sărbătorește primăvara cu noi reduceri atractive; iată câteva dintre smartphone-urile propuse

1.743 ori
<b>eMAG sărbătorește primăvara cu noi reduceri atractive; iată câteva dintre smartphone-urile propuse</b>Cum primăvara pare a-și fi intrat &icirc;n drepturi, și cei de la eMAG au considerat acest prilej numai bun pentru startul unei noi campanii de reduceri. Astfel, putem alege dintr-o gamă largă de smartphone-uri, tablete, gadget-uri, ba chiar și din...

Cum primăvara pare a-și fi intrat în drepturi, și cei de la eMAG au considerat acest prilej numai bun pentru startul unei noi campanii de reduceri. Astfel, putem alege dintr-o gamă largă de smartphone-uri, tablete, gadget-uri, ba chiar și din alte categorii de produse comercializate de către eMAG (fashion, electrocasnice, auto).

Luăm în vizor pentru început smartphone-ul Galaxy S6, telefon al cărui preț începe încet-încet să scadă pe seama sosirii lui S7 programată pentru data de 8 martie. Acest model în varianta cu 32 GB spațiu intern de stocare poate fi acum achiziționat pentru suma de 2.199 lei de pe site-ul eMAG.ro.

eMAG sărbătorește primăvara cu noi reduceri atractive; iată câteva dintre smartphone-urile propuse

De asemenea, în oferta eMAG regăsim și noua gamă de smartphone-uri Galaxy A 2016, fiecare model având funcții diferite, dar și diagonale pentru toate gusturile. Avem la dispoziție modelul A3 (2016) cu display de 4.5 inch ce costă acum 1.249 lei, cât și pe Galaxy A5 (2016), telefon cu scanner de amprente și display de 5.2 inch ce costă 1.649 lei.

Acestea, și multe alte dispozitive la fel de atractive beneficiază de reduceri importante până pe data de 7 martie, fiind o ocazie numai bună pentru achiziția unui cadou la un preț ceva mai mic. Întreaga ofertă o găsiți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×