Samsung Galaxy S7 Edge este supus unui test de rezistență; va supraviețui zgârieturilor provocate de un cuțit? Dar loviturilor unui ciocan?

5.262 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge este supus unui test de rezistență; va supraviețui zgârieturilor provocate de un cuțit? Dar loviturilor unui ciocan?</b>Pe data de 21 februarie cei de la Samsung lansau smartphone-urile Galaxy S7 și S7 Edge, terminale de top ce vor ajunge la v&acirc;nzare peste doar c&acirc;teva zile. Cum necum, iată că celebrul personaj din spatele contului de YouTube TechRax, a...

Pe data de 21 februarie cei de la Samsung lansau smartphone-urile Galaxy S7 și S7 Edge, terminale de top ce vor ajunge la vânzare peste doar câteva zile. Cum necum, iată că celebrul personaj din spatele contului de YouTube TechRax, a reușit să pună mâna pe un Galaxy S7 Edge nou-nouț.

În cazul în care nu sunteți familiarizați cu TechRax, aflați că acesta testează numeroase gadget-uri în condiții variate și inedite în același timp. Astăzi, cel mai nou flagship Samsung trece prin mâinile sale, sau mai bine zis printr-o serie de teste realizate cu un cuțit, și desigur cu un ciocan.

Observăm că numeroasele zgârieturi realizate cu acel cuțit nu par a afecta mai deloc panoul frontal, dar nici spatele terminalului, și asta datorită protecției Gorilla Glass 4. Așadar, putem scăpa de grija că telefonul se va zgâria în situația în care este pus într-un buzunar alături de cheile noastre.

În stilul specific TechRax, testul devine brusc mai diferit, fiind adus în discuție și un ciocan. Cel mai important test este desigur cel de rezistență la zgârieturi, unul pe care telefonul l-a trecut cu brio dacă putem spune așa. Puteți viziona întreg clipul chiar mai sus.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×