eMAG scade astăzi prețul telefoanelor resigilate; iată câteve oferte interesante

2.168 ori
<b>eMAG scade astăzi prețul telefoanelor resigilate; iată câteve oferte interesante</b>Cum astăzi este 23 iulie, este de așteptat ca eMAG.ro să scadă prețul telefoanelor resigilate, lucru care iată tocmai ce se &icirc;nt&acirc;mplă. Deși nu avem produse la 1 leu ca &icirc;n unele situații din trecut, sumele la care sunt...

Cum astăzi este 23 iulie, este de așteptat ca eMAG.ro să scadă prețul telefoanelor resigilate, lucru care iată tocmai ce se întâmplă. Deși nu avem produse la 1 leu ca în unele situații din trecut, sumele la care sunt vândute unele terminale high-end ne cam fac cu ochiul în această situație.

Un telefon ce beneficiază de un preț special, este HTC One M8 în varianta gri cu 16 GB de stocare la pachet. Printre variantele resigiliate afișate de eMAG întâlnim modele ce fie prezintă urme de utilizare, fie unele zgârieturi pe suprafețele lucioase. Prețul unui astfel de telefon este de 1.699 lei.

De asemenea, pentru cei cu buget restrâns există și varianta achizționarii unui telefon cu Windows Phone 8.1 la bord, mai precis a lui Nokia Lumia 530. Acest model vine cu display de 4 inch, 4 GB de stocare + slot microSD, cameră foto de 5 megapixeli și posibilitatea de schimbare a capacelor spate. Lumia 530 în varianta resigilată costă 269 lei.

În cazul în care nu cunoașteți politica eMAG aplicată resigiliatelor, aflați că aceste produse beneficiază de garanție pe 24 luni ca și un device nou, motiv pentru care deși prețurile par un pic mai mari față de piața second-hand, primim certitudinea ca produsul ne va fi reparat. Lista completă de terminale resigilate poate fi găsită aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×