Motorola Moto X (2015) este fotografiat din nou; aparent vom primi un display de 5.5 inch

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.090 ori
<b>Motorola Moto X (2015) este fotografiat din nou; aparent vom primi un display de 5.5 inch</b>Zilele acestea am tot discutat despre Moto G (2015), terminal ce urmează a fi lansat oficial pe data de 28 iulie &icirc;n cadrul unui eveniment dual din Londra și New York. &Icirc;n această zi, l-am putea vedea de asemenea și pe Moto X (2015),...

Zilele acestea am tot discutat despre Moto G (2015), terminal ce urmează a fi lansat oficial pe data de 28 iulie în cadrul unui eveniment dual din Londra și New York. În această zi, l-am putea vedea de asemenea și pe Moto X (2015), terminal de tip high-end ce aparent va adopta un display de 5.5 inch.

Astăzi, noi fotografii cu acest terminal ajung prin intermediul unei postări de pe Google+, platformă ce iată ne dezvăluie câteva detalii interesante. Primul lucru remarcat este acela că Moto X (2015) va sosi cu o cameră frontală însoțită de bliț LED, aceasta fiind ultima găselniță în materie de fotografii selfie.

Prezența unei rame metalice, dar și a unor difuzoare stereo se remarcă privind fotografia de mai sus. Ajunși în spate, observăm acea bandă argintie pe care și Moto G (2015) o adoptă, element care din păcate are rol decorativ.

Motorola Moto X (2015)

Totuși, un zvon ajuns din Peru, ne dezvăluie că acest terminal ar putea adopta un scanner de amprente chiar sub difuzorul de jos din partea frontală, autentificarea urmând a avea loc prin gesturi swipe similară cu cea de pe Galaxy S5.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×