Motorola Moto X (2015) este fotografiat din nou; aparent vom primi un display de 5.5 inch

1.098 ori
<b>Motorola Moto X (2015) este fotografiat din nou; aparent vom primi un display de 5.5 inch</b>Zilele acestea am tot discutat despre Moto G (2015), terminal ce urmează a fi lansat oficial pe data de 28 iulie &icirc;n cadrul unui eveniment dual din Londra și New York. &Icirc;n această zi, l-am putea vedea de asemenea și pe Moto X (2015),...

Zilele acestea am tot discutat despre Moto G (2015), terminal ce urmează a fi lansat oficial pe data de 28 iulie în cadrul unui eveniment dual din Londra și New York. În această zi, l-am putea vedea de asemenea și pe Moto X (2015), terminal de tip high-end ce aparent va adopta un display de 5.5 inch.

Astăzi, noi fotografii cu acest terminal ajung prin intermediul unei postări de pe Google+, platformă ce iată ne dezvăluie câteva detalii interesante. Primul lucru remarcat este acela că Moto X (2015) va sosi cu o cameră frontală însoțită de bliț LED, aceasta fiind ultima găselniță în materie de fotografii selfie.

Prezența unei rame metalice, dar și a unor difuzoare stereo se remarcă privind fotografia de mai sus. Ajunși în spate, observăm acea bandă argintie pe care și Moto G (2015) o adoptă, element care din păcate are rol decorativ.

Motorola Moto X (2015)

Totuși, un zvon ajuns din Peru, ne dezvăluie că acest terminal ar putea adopta un scanner de amprente chiar sub difuzorul de jos din partea frontală, autentificarea urmând a avea loc prin gesturi swipe similară cu cea de pe Galaxy S5.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×