eMAG scade prețurile la produsele resigilate; iată ce oferte ni se propun

1.736 ori
<b>eMAG scade prețurile la produsele resigilate; iată ce oferte ni se propun</b>Pe lângă reducerile clasice oferite foarte des de către eMAG, magazinul online în cauză ne dă și posibilitatea de a cumpăra produse resigilate care de cele mai multe ori au fost expuse în magazin. Deși unele dintre acestea prezintă mici...

Pe lângă reducerile clasice oferite foarte des de către eMAG, magazinul online în cauză ne dă și posibilitatea de a cumpăra produse resigilate care de cele mai multe ori au fost expuse în magazin. Deși unele dintre acestea prezintă mici zgârieturi, eMAG ne oferă și garanție pe 24 de luni ca în cazul unui produs nou.

Astăzi, 23 decembrie, eMAG scade prețul acestor produse resigilate, moment în care putem achiziționa un smartphone mai ieftin pe care ni l-am dorit de ceva timp. Printre cele mai interesante oferte se numără și Nokia Lumia 1520, un phablet foarte atractiv ce costă acum 1.799 lei.

De asemenea, remarcăm și un LG Nexus 5 de 16 GB resigilat ce are ambalajul desfăcut și doar câteva zgârieturi fine pe suprafețele lucioase. Prețul acestui terminal este acum de 1.309 lei. Mai multe oferte din categoria Resigilate puteți găsi aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×