OnePlus ar putea pregăti un telefon dual SIM, cu slot microSD, conform unui clip promoțional

854 ori
<b>OnePlus ar putea pregăti un telefon dual SIM, cu slot microSD, conform unui clip promoțional</b>OnePlus ar fi postat pe web un clip promoțional care detaliază un telefon ce include dotări pe care modelul One nu le are. După cum sunt sigur că știți, OnePlus One e un telefon single SIM fără slot microSD. Ei bine, device-ul din captură de mai...

OnePlus ar fi postat pe web un clip promoțional care detaliază un telefon ce include dotări pe care modelul One nu le are. După cum sunt sigur că știți, OnePlus One e un telefon single SIM fără slot microSD. Ei bine, device-ul din captură de mai jos e un dual SIM ce are slot pentru carduri de memorie.

Suntem la cel puțin 2 trimestre distanță de lansarea lui OnePlus Two, dacă ne luăm după oficialii companiei, deci mă îndoiesc că au început scăpările legate de acel model. Există totuși o teorie legată de un OnePlus Mini, cu ecran cu diagonală de 5 inch, care ar fi scăpat recent pe web, dar până la urmă s-a dovedit a fi un fals. Despre OnePlus Two se spune că va fi un smartphone cu ecran Quad HD de 5.5 inch și o cameră selfie de 5 MP.

El ar include și 32 GB stocare, procesor Snapdragon 805 și o baterie de 3300 mAh, plus cameră de 16 MP. Prezența stocării de 32 GB mă duce cu gândul la lipsa de slot microSD, dar totuși nu cred că acel clip promoțional există fără temei. Un procent uriaș din telefoanele dual SIM vine din China, deci nu ne-ar mira ca și OnePlus să adere la trend.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×