Energizer E500S este un nou telefon cu Android Go, husă anti șoc și preț sub 100 euro

689 ori
<b>Energizer E500S este un nou telefon cu Android Go, husă anti șoc și preț sub 100 euro</b>Pe final de săptămână cei de la Energizer au anunțat lansarea unui nou smartphone cu Android și anume modelul Energizer E500S ce vine cu o husă antișoc și cu un preț de sub 100 euro. Asta înseamnă că avem de-a face cu dotări mid-range

Energizer este o companie cunoscută mai degrabă pentru acumulatoarele sale decât pentru alte produse, dar în ultimii ani s-a diversificat serios. Au și smartphone-uri în portofoliu, în general unele cu baterii generoase, iar acum au lansat și modelul Energizer E500S.

Energizer E500S

Este vândut la suma de 99.99 de euro, complet deblocat și utilizabil global. Vine cu Android Go, variantă bazată pe Oreo și aduce suport 4G Volte, o cameră principală de 8 MP cu bliț LED și o cameră selfie de 5 MP. Dispune și de un ecran tactil de 5 inch cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. La bord avem și un procesor quad core MediaTek de 1.3 GHz, iar handsetul are o husă specială anti șoc în cutie, plus o protecție tempered glass pentru ecran.

Cine se simte mai zgârcit are la dispoziție și o variantă 3G a acestui telefon, cu preț de 69.99 euro, dar limitată doar la conexiune 3G. Ne așteptăm totuși la o baterie ceva mai impresionantă decât cea de 2000 mAh de la bord, mai ales având în vedere numele producătorului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×