Samsung W2019, telefonul cu clapetă și dotări high end se lansează pe 9 noiembrie

765 ori
<b>Samsung W2019, telefonul cu clapetă și dotări high end se lansează pe 9 noiembrie</b>După mai multe leak-uri sub formă de fotografii reale iată că smartphone-ul Samsung W2019 are data lansării dezvăluită de un teaser oficial. Aflăm astfel că debutul vine pe data de 9 noiembrie, adică săptămâna viitoare atunci când

Samsung W2019 este cel mai scăpat telefon pe care nu vei pune mână vreodată. Este un telefon high end cu clapetă și cameră duală, iar acum avem și data de lansare: 9 noiembrie.

Samsung W2019

Acest clamshell are acum un poster oficial cu rol de teaser pentru acea dată. Debutul are loc în orașul chinez Wuxi, aproape de Shanghai. Sunt șanse mari ca handsetul să rămână doar în China și să coste peste 2000 de dolari. Samsung W2019 a fost deja certificat de TENAA și va sosi cu două erane Super AMOLED de 4.2 inch, procesor Snapdragon 845 și o baterie de 3000 mah.

Va avea și buton Bixby, 6 GB RAM și cel puțin 64 GB stocare, slot microSD, două sloturi SIM și o cameră frontală de 8 MP. Ar trebui să aibă și o cameră duală cu diafragmă variabilă în stilul lui Galaxy S9+, iar o variantă rose gold ar fi bătută în cuie. Noul venit aduce și o tastatură aflanumerică, cititor de amprente lateral și are Android 8.1 la bord.

Nu are jack audio și ar trebui să aibă accente din metale rare sau prețioase. Sunt sanșe spre zero de a ajunge acest handset in Europa. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×