Ericsson lanseaza o noua solutie multimedia

1.336 ori
<b>Ericsson lanseaza o noua solutie multimedia</b>Ericsson a lansat o noua solutie Multimedia Communication Suite, oferind utilizatorilor lor noi servicii care le permit sa aiba un mai bun control asupra continuturilor disponibile pe telefonul mobil. Lansarea a fost facuta ieri in cadrul Mobile World...

Ericsson a lansat o noua solutie Multimedia Communication Suite, oferind utilizatorilor lor noi servicii care le permit sa aiba un mai bun control asupra continuturilor disponibile pe telefonul mobil.

Lansarea a fost facuta ieri in cadrul Mobile World Congress 2008, la Barcelona, iar solutia celor de la Ericsson include si o noua interfata intuitiva, integrata in toata terminalele Sony Ericsson, printre care si modelul W760. Prin intermediul lui Ericsson MCS, operatorii vor oferi clientilor o suita de servicii noi si atractive. Consumatorii vor putea accesa servicii inovatoare chiar din agenda telefonica, datorita unei interfate bazate pe avataruri, imagini si "free text".

Interfata intuitiva integreaza noi aplicatii MCS, cum ar fi chatul si transferul de fisiere, plus clasicele voce, apel video, SMS si MMS. Toate contactele si serviciile sunt acum disponibile printr-o agenda universala, care da senzatia de apropiere fata de familie si prieteni. Solutia MCS a fost prezentata live in cadrul demonstratiilor de la Mobile World Congress si trebuie sa mentionam ca aceasta este construita pe o arhitectura IMS, aliniata cu initiativa industriei mobile, ce poarta numele de RCS (Rich Communication Suite).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×