Produse evoMAG.ro

Texas Instruments prezinta Android ruland pe un terminal touchscreen

Autor:  | Publicat în:  Texas Instruments 974 ori
<b>Texas Instruments prezinta Android ruland pe un terminal touchscreen</b>In vreme ce luni am putut admira la Mobile World Congress un prototip de terminal Android non-touchscreen al celor de la Texas Instruments, iata ca acum putem vedea si varianta touchscreen. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la o...

In vreme ce luni am putut admira la Mobile World Congress un prototip de terminal Android non-touchscreen al celor de la Texas Instruments, iata ca acum putem vedea si varianta touchscreen. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la o prezentare video de exceptie:

2 aspecte ale acestui demo ies in evidenta: Texas Instruments au reusit sa construiasca o platforma de sub 1000 de dolari, care tinteste comunitatea open-source, iar cel de-al doilea aspect este faptul ca putem admira mai in detaliu GUI-ul de meniu in stil "blocuri" care si-a facut aparitia in cadrul ultimei prezentari Android. De mentionat este faptul ca in acest clip video, Android ruleaza pe o platforma de dezvoltare wireless TI OMAP3430.

Platforma este dotata cu un display VGA touchscreen cu rezolutie de 640 x 480 pixeli si, desi nu este foarte aratoasa, aceasta este o varianta low-cost pentru micii developeri. Android este prezentat navigand pe Google si Yahoo, dar si printre setarile terminalului, in vreme ce demo-ul se incheie cu testarea unei aplicatii navigationale. Paginile web sunt afisate in varianta lor full, in vreme ce meniul Home este plin de iconuri cu functii cat mai variate.

Sursa:

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×