Texas Instruments prezinta Android ruland pe un terminal touchscreen

1.119 ori
<b>Texas Instruments prezinta Android ruland pe un terminal touchscreen</b>In vreme ce luni am putut admira la Mobile World Congress un prototip de terminal Android non-touchscreen al celor de la Texas Instruments, iata ca acum putem vedea si varianta touchscreen. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la o...

In vreme ce luni am putut admira la Mobile World Congress un prototip de terminal Android non-touchscreen al celor de la Texas Instruments, iata ca acum putem vedea si varianta touchscreen. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la o prezentare video de exceptie:

2 aspecte ale acestui demo ies in evidenta: Texas Instruments au reusit sa construiasca o platforma de sub 1000 de dolari, care tinteste comunitatea open-source, iar cel de-al doilea aspect este faptul ca putem admira mai in detaliu GUI-ul de meniu in stil "blocuri" care si-a facut aparitia in cadrul ultimei prezentari Android. De mentionat este faptul ca in acest clip video, Android ruleaza pe o platforma de dezvoltare wireless TI OMAP3430.

Platforma este dotata cu un display VGA touchscreen cu rezolutie de 640 x 480 pixeli si, desi nu este foarte aratoasa, aceasta este o varianta low-cost pentru micii developeri. Android este prezentat navigand pe Google si Yahoo, dar si printre setarile terminalului, in vreme ce demo-ul se incheie cu testarea unei aplicatii navigationale. Paginile web sunt afisate in varianta lor full, in vreme ce meniul Home este plin de iconuri cu functii cat mai variate.

Sursa:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×