Essential Phone se va livra începând de săptămâna viitoare în SUA; vine la prețul de 699 dolari!

1.588 ori
<b>Essential Phone se va livra începând de săptămâna viitoare în SUA; vine la prețul de 699 dolari!</b>După o lungă amânare iată că smartphone-ul Essential Phone se pregătește de livrarea către clienți, un telefon ce ne-a atras atenția prin faptul că vine din partea creatorului Android, acela fiind Andy Rubin. Cei interesați vor putea achiziționa

De la anunțul oficial al telefonului Essential Phone au trecut luni bune și până de curând nu știam cu siguranță dacă produsul va mai fi lansat comercial în această vară - inițial fiind dezvăluită informația că livrările încep în iunie. Spre bucuria tuturor telefonul urmează a fi disponibil în magazinele din SUA începând de săptămâna viitoare, mai precis din data de 18 august când atât site-ul oficial Essential.com, cât și operatorul Sprint îl vor afișa la vânzare.

Essential Phone

Există totuși un detaliu ce trebuie menționat, acela că varianta Pure White va debuta abia peste câteva săptămâni, publicul având opțiunea de a-și modifica comanda și alege varianta pe Negru în schimb. Pe lângă design-ul edge to edge ce include o cameră frontală decupată în display, acest telefon mai aduce și procesorul Snapdragon 835, 4 GB RAM și o cameră duală în partea din spate.

De asemenea, avem un concept de modularitate aici - telefonul oferind pini magnetici în partea din spate, dar cu o abordare ceva mai diferită decât cea văzută pe Moto Z. Essential Phone costă 699 dolari, iar pentru 50 dolari în plus veți primi și camera video modulară ce filmează la 360 de grade.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×