Essential Phone ar trebui să sosească în următoarele săptămâni, poate până la final de lună

1.366 ori
<b>Essential Phone ar trebui să sosească în următoarele săptămâni, poate până la final de lună</b>Startup-ul Essential al lui Andy Rubin prezenta interesantul smartphone Essential Phone în luna mai a acestui an, cu promisiunea de a îl livra în maxim 30 de zile. A trecut acel interval, Essential s-a ales cu nişte finanţare, dar a pierdut şi unul..

Startup-ul Essential al lui Andy Rubin prezenta interesantul smartphone Essential Phone în luna mai a acestui an, cu promisiunea de a îl livra în maxim 30 de zile. A trecut acel interval, Essential s-a ales cu nişte finanţare, dar a pierdut şi unul dintre oficialii săi. Recent am aflat că va sosi acest telefon şi în Europa şi Asia, iar acum descoperim că Essential Phone ar trebui să fie disponibil în câteva săptămâni.

Informaţiile vin de pe contul oficial de Twitter Essential, unde Andy Rubin a declarat că terminalele se vor afla în mâinile posesorilor în următoarele săptămâni. Rubin mai scrie că handset-urile se află în proces de certificare şi testare de către operatori, atât în SUA, cât şi internaţional. Un prototip al acestui terminal era surprins la metrou luna trecută, pentru ca apoi să vină vestea despre întârzierea sa.

Essential Phone ar trebui să sosească în următoarele săptămâni, poate până la final de lună


Ştiam că Essential Phone va sosi cu preţ de 699 dolari şi că are câteva aspecte atipice, precum modularitatea cu ataşament de camera cu captura la 360 de grade, rezoluţia de 2560 x 1312 pixeli sau camera frontală, care "încăleca" ecranul. Acest display are aspect 19:10, iar în spate avem o cameră duală cu senzori de 13 MP, unul color şi unul monocrom. Din ce ştiam Essential încheiase un contract de exclusivitate cu operatorul american Sprint, aceştia deţinând dreptul de vânzare în premieră a noului venit.

Rămâne de văzut cât va dura exclusivitatea şi ce oferte speciale va aduce.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×