Este "marele anunt" al HTC un dispozitiv multi-touch?

1.475 ori
<b>Este "marele anunt" al HTC un dispozitiv multi-touch?</b>Gluma se ingroasa inaintea conferintei de presa a HTC de pe 5 Iunie - si asa cum am mai sugerat, se pare ca compania doreste sa fure din avantul celor de la Apple. Cat priveste lansarile de terminale mobile, medalia de aur pe luna iunie va fi inmanata mai...

Gluma se ingroasa inaintea conferintei de presa a HTC de pe 5 Iunie - si asa cum am mai sugerat, se pare ca compania doreste sa fure din avantul celor de la Apple.

Cat priveste lansarile de terminale mobile, medalia de aur pe luna iunie va fi inmanata mai mult sau mai putin lui iPhone; da, aproape orice lansare Apple e considerat un eveniment de referinta, in cazul de fata, unul din avantajele Apple, este faptul ca suporta multi-touch.

Si ce s-ar intampla daca HTC ar anunta propriul dispozitiv multi-touch – in baza minunatului Elf – doar cu cateva zile inainte de lansarea iPhone? Le cam taie avantul celor de la Apple, nu-i asa? Smartphone Thoughts informeaza ca HTC planuieste introducerea acestui dispozitiv in cadrul evenimentului din 5 iunie cu intentia de a-l lansa rapid la scara globala.

Nu demult Microsoft s-a falit cu "SHIFT"; bomba ar fi ca HTC sa-l fi integrat deja ca software, combinatia putand sa functioneze de minune avand in vedere relatia stransa dintre Microsoft si HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×