Este "marele anunt" al HTC un dispozitiv multi-touch?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.421 ori
<b>Este "marele anunt" al HTC un dispozitiv multi-touch?</b>Gluma se ingroasa inaintea conferintei de presa a HTC de pe 5 Iunie - si asa cum am mai sugerat, se pare ca compania doreste sa fure din avantul celor de la Apple. Cat priveste lansarile de terminale mobile, medalia de aur pe luna iunie va fi inmanata mai...

Gluma se ingroasa inaintea conferintei de presa a HTC de pe 5 Iunie - si asa cum am mai sugerat, se pare ca compania doreste sa fure din avantul celor de la Apple.

Cat priveste lansarile de terminale mobile, medalia de aur pe luna iunie va fi inmanata mai mult sau mai putin lui iPhone; da, aproape orice lansare Apple e considerat un eveniment de referinta, in cazul de fata, unul din avantajele Apple, este faptul ca suporta multi-touch.

Si ce s-ar intampla daca HTC ar anunta propriul dispozitiv multi-touch – in baza minunatului Elf – doar cu cateva zile inainte de lansarea iPhone? Le cam taie avantul celor de la Apple, nu-i asa? Smartphone Thoughts informeaza ca HTC planuieste introducerea acestui dispozitiv in cadrul evenimentului din 5 iunie cu intentia de a-l lansa rapid la scara globala.

Nu demult Microsoft s-a falit cu "SHIFT"; bomba ar fi ca HTC sa-l fi integrat deja ca software, combinatia putand sa functioneze de minune avand in vedere relatia stransa dintre Microsoft si HTC.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×