Batalia telefoanelor cu camere foto de 3+ megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Topuri telefoane 4.640 ori
<b>Batalia telefoanelor cu camere foto de 3+ megapixeli</b>Compararea calitatii imaginilor de la telefoanele cu camera poate fi un lucru dificil; in afara focalizarii slabe si a calitatii detaliilor, poate fi un lucru extrem de subiectiv. PhoneArena s-a luat la tranta cu aceste terminale high end pentru a ne...

Compararea calitatii imaginilor de la telefoanele cu camera poate fi un lucru dificil; in afara focalizarii slabe si a calitatii detaliilor, poate fi un lucru extrem de subiectiv.

PhoneArena s-a luat la tranta cu aceste terminale high end pentru a ne oferi o imagine cat mai clara despre deosebirile dintre trei camere de 3 megapixeli – ale terminalelor Samsung D900, Sony Ericsson K800 si Nokia N93i – precum si LG KG920 si Nokia N95 la categoria 5 megapixeli.

Fiecare terminal este supus unor teste complexe ce includ fotografii de exterior, de noapte si mod macro, punctajul acordandu-se in functie de comportamentul la fiecare categorie.

Nu va vom dezvalui continutul testelor, dar ca un pont, va spunem ca numele castigatorului rimeaza cu "okia."

Accesati legatura de mai jos pentru articolul in cauza:

http://www.phonearena.com/html....-2007-review-r_1751.html

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×