Telefonul LG Prada este terminalul cel mai scump din acest an

14.807 ori
<b>Telefonul LG Prada este terminalul cel mai scump din acest an</b>Se pare ca LG doreste comercializarea telefonului Prada ca un terminal ultra-exclusiv si de prestigiu. Ce alt mod mai bun de a face acest lucru, decat sa-l faci cel mai scump telefon mobil lansat in acest an!? Este, de asemenea, cel mai scump telefon din...

Se pare ca LG doreste comercializarea telefonului Prada ca un terminal ultra-exclusiv si de prestigiu.

Ce alt mod mai bun de a face acest lucru, decat sa-l faci cel mai scump telefon mobil lansat in acest an!? Este, de asemenea, cel mai scump telefon din intreaga istorie a companiei LG lansat pe piata coreana. Cat este in cifre acest pret astronomic? Telefonul Prada va fi vandut prin retelele SK Telecom si LG Telecom, la pretul de 880,000 won. Adica aproximativ US$950!

Comparati aceasta cu pretul informativ de €600 din Europa si cel de $780 din restul Asiei. Desigur, telefonul LG Prada are multe dotari cool, cum ar fi mobile TV si ecran tactil, dar la $950 puteti obtine mult mai mult decat "doar un telefon."

Conform LG, acest pret "reprezinta contravaloare pentru un design stilat, dotari de ultima ora si accesorii ale produsului, iar conceptul de prestigiu va fi reflectat in campania de marketing." Prestigios fiindca este scump. Ramane sa vedem cum o vor scoate la capat cei de la LG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×