Evenimentul Apple din această seară va putea fi urmărit live de la ora 20:00 (ora României)! Avem și un live blogging pregătit!

Autor:  | Publicat în:  Apple 915 ori
<b>Evenimentul Apple din această seară va putea fi urmărit live de la ora 20:00 (ora României)! Avem și un live blogging pregătit!</b>Doar 3 ore au mai rămas până la marele eveniment Apple din această seară, conferință care ne va aduce nici mai mult nici mai puțin de 3 noi iPhone-uri. Pe listă se află modelele iPhone Xs, iPhone Xs Max, respectiv iPhone Xr - acesta din urmă

Au rămas mai puțin de 3 ore până la evenimentul Apple din această seară, conferință în cadrul căreia așteptăm noi modele iPhone, un iPad de nouă generație, dar și noutăți în zona de accesorii și poate un MacBook de 12 inch actualizat. Cele 3 iPhone-uri sunt ca și confirmate după ce am descoperit o scăpare chiar pe site-ul oficial apple.com, iar acum așteptăm și prezentarea celorlalte dispozitive.

Evenimentul începe la ora 20:00 (ora României) și ca de fiecare dată când este cazul de un show de mare amploare, avem pregătită și o sesiune de tip Live Blogging care poate fi accesată de aici. Veți afla cele mai hot informații despre noile produse în timp real și aveți și posibilitatea de a comunica cu ceilalți privitori în zona de comentarii.

Modalități de a urmări evenimentul Apple:

Cei care vor să urmărească evenimentul în regim de live streaming au la dispoziție site-ul Apple aici și aflați că aveți nevoie de un iPhone sau iPad, de un dispozitiv macOS sau de un PC care să ruleze Windows 10 și să aibă preinstalat browserul Edge. Se poate urmări și pe Apple TV și pentru prima dată veți putea urmări și statusul lansărilor pe Twitter-ul official al celor de la Apple.

De asemenea, nu ar fi exclus să apară și un cod de streaming VLC în pragul startului evenimentului. Vă așteptăm la sesiunea noastră de live blogging de la ora 20:00!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×