Numele finale ale noilor modele iPhone sunt dezvăluite de site-ul Apple alături de culorile în care vor sosi

1.734 ori
<b>Numele finale ale noilor modele iPhone sunt dezvăluite de site-ul Apple alături de culorile în care vor sosi</b>În ultimele ore rămase până la debutul noilor modele iPhone chiar Apple scapă porumbelul, dezvăluind pe site-ul oficial variantele și denumirile terminalelor ce se lansează în această seară. Fără a vă mai ține pe jar aflați că este vorba despre

Din acest moment ne-au mai rămas mai puțin de 4 ore până la marele eveniment Apple din această seară, conferință care va fi marcată de lansarea unui trio de noi iPhone-uri. Cum era de așteptat, leak-urile continuă și acum pe ultima sută de metri când aflăm denumirile finale ale noilor modele iPhone, culorile în care acestea vor sosi, dar și variantele de stocare care vor fi puse la vânzare încă de azi în regim de precomandă!

iPhone Xs

Aflăm că toate aceste detalii au fost extrase din paginile Apple.com acolo unde cineva s-a grăbit să listeze modelele în baza de date cu ore bune înainte de evenimentul de prezentare. Pe această cale descoperim că într-adevăr vor exista 3 smartphone-uri iOS pentru final de an, modele pe care le puteți vedea listate mai jos alături de variantele de culoare și configurațiile în care vor sosi.

  • iPhone Xs (5.8 inch OLED) - Silver, Gold, Space Gray / 64 GB, 256 GB, 512 GB
  • iPhone Xs Max (6.5 inch, OLED) - Silver, Gold, Space Gray / 64 GB, 256 GB, 512 GB
  • iPhone Xr (6.1 inch, IPS LCD) - Black, White, Red, Yellow, Coral, Blue / 64 GB, 256 GB

iPhone Xr

În mare ne sunt confirmate detalii pe care le știam deja precum variantele de stocare, noutatea principală fiind reprezentată de numele final ales pentru telefonul de 6.1 inch și anume iPhone Xr. Vă amintim că evenimentul Apple are loc în această seară de la ora 20:00 (ora României) și că acesta va fi comentat de noi într-un live blog chiar aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×