Evenimentul “Double exposure” pregătit de HTC va fi transmis live Începând de la ora 23:00

961 ori
<b>Evenimentul &ldquo;Double exposure” pregătit de HTC va fi transmis live Începând de la ora 23:00</b>Astăzi, 8 octombrie este ziua în care portofoliul celor de la HTC se va îmbogăți cu noi terminale, fiind vehiculate trei dispozitive smart. Printre acestea avem un rival pentru camera video GoPro numit ReCamera, și două smartphone-uri denumite...

Astăzi, 8 octombrie este ziua în care portofoliul celor de la HTC se va îmbogăți cu noi terminale, fiind vehiculate trei dispozitive smart. Printre acestea avem un rival pentru camera video GoPro numit ReCamera, și două smartphone-uri denumite Desire Eye, respectiv M8 Eye.

Din câte am aflat anterior, evenimentul de presă HTC va avea loc în această seară începând de la ora 23:00, ora României. De asemenea, conferință în cauză se va putea viziona și online prin intermediul unui live streaming pregătit pe canalul de YouTube HTC, link-ul fiind disponibil chiar aici.

în timp ce zvonurile spun că M8 Eye va fi practic un M8 standard cu un senzor foto îmbunătățit, noutatea este reprezentată de către Desire Eye, terminal ce va oferi o cameră frontală de 13 megapixeli cu bliț dual-LED, acesta fiind destinat iubitorilor de fotografii tip selfie. Care produs dintre cele menționate mai sus v-a atras atenția în mod special?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×