Iată când are loc extragerea câștigătorului lui Misfit Shine În cadrul concursului Mobilissimo.ro

579 ori
<b>Iată când are loc extragerea câștigătorului lui Misfit Shine În cadrul concursului Mobilissimo.ro</b>După ce ați văzut recenzia elegantului fitness tracker Misfit Shine, primit de la Mobiletrend.ro în teste, sunt sigur că așteptați cu sufletul la gură extragerea câștigătorului său. Ei bine, aflați că extragerea va avea loc vineri, pe 10...

După ce ați văzut recenzia elegantului fitness tracker Misfit Shine, primit de la Mobiletrend.ro în teste, sunt sigur că așteptați cu sufletul la gură extragerea câștigătorului său. Ei bine, aflați că extragerea va avea loc vineri, pe 10 octombrie, la ora 21 prin random.org.

Vă reamintesc că Misfit Shine e considerat "iPhone-ul" fitness trackerelor, compania din spatele său având ca unul dintre fondatori fostul CEO Apple, John Sculley. Shine costă 445 lei și vine cu un design minimalist, fiind fabricat dintr-un aliaj specific aeronavelor și având aproximativ mărimea unei monede. Gadgetul e rezistent la apă până la o adâncime de 50 de metri.

Terminalul are atât rol de ceas, cât și de monitorizare a calității somnului, folosind accelerometrul din interior. El vine cu o curea specială din cauciuc, dar poate fi și purtat pe haine sau la curea de exemplu, folosind un mic accesoriu magnetic. Multă baftă la extragere celor participanți!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×