Evernote vrea să intre pe piața hardware cu propriul device... ceva mai mult decât unul de luat notițe!

Autor:  | Publicat în:  Evernote 682 ori
<b>Evernote vrea să intre pe piața hardware cu propriul device... ceva mai mult decât unul de luat notițe!</b>Evernote este o suită de servicii și software destinat luării de notițe și arhivarii de informații, iar acum compania din spatele său vrea să se extindă și pe piata hardware. Până acum de la conceptul de notița s-a ajuns la un format complex,...

Evernote este o suită de servicii și software destinat luării de notițe și arhivarii de informații, iar acum compania din spatele său vrea să se extindă și pe piata hardware. Până acum de la conceptul de notița s-a ajuns la un format complex, care poate include text scris de mână, desene, fotografii, memo vocal, o pagină web și chiar o adresă pe o hartă.

Evernote a fost fondat de către Stepan Pachikov, iar serviciul a fost lansat în 2008, în stadiu beta, ajungând la peste 11 milioane de utilizatori în 2011. în cadrul unui interviu recent, CEO-ul EvernotePhil Libin a oferit indicii cu privire la intrarea pe piața de terminale mobile. Compania nu se va ocupa de producție, ci va opta pentru outsourcing, probabil folosind o companie ca Pegatron sau Foxconn.

Totuși, Evernote se va implica activ în crearea designului și funcțiilor terminalului, care ar putea fi un e-reader pe steroizi, un phablet ieftin cu funcții inedite care ar face un Galaxy Note gelos, sau poate chiar o tabletă axată pe... învățare/educație/notițe/sincronizare. Ambiția și perspectivele sunt mari aici și sper că această companie să nu își irosească resursele cu acest proiect. Un jucător în plus pe piața de device-uri e binevenit.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×