Geeksphone va lansa primele telefoane cu Firefox OS săptămâna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Firefox 873 ori
<b>Geeksphone va lansa primele telefoane cu Firefox OS săptămâna viitoare</b>Firefox OS este o platformă care a atras atenția multor producători mari de handseturi, printre care și ZTE și Acer. Totuși, un nume mai puțin cunoscut este cel care va lansa primele telefoane cu acest OS la bord: Geeksphone. &nbsp; Compania va...

Firefox OS este o platformă care a atras atenția multor producători mari de handseturi, printre care și ZTE și Acer. Totuși, un nume mai puțin cunoscut este cel care va lansa primele telefoane cu acest OS la bord: Geeksphone.

Compania va lansa handseturile săptămâna viitoare și e vorba aici despre două modele, pe care le puteți admira în acest articol. E vorba despre Geeksphone Keon și Peak, ambele gândite drept terminale pentru dezvoltatori, dar care pot fi cumpărate și de către utilizatorul de rând. Keon vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon S1 de 1 GHz, ecran HVGA de 3.5 inch, camera de 3 MP și 4 GB ROM, plus 512 MB RAM.

Geeksphone

Acest telefon dispune și de slot microSD, WiFi, Bluetooth 2.1, radio FM, GPS și baterie de 1580 mAh. Keon costă 99 de euro (plus taxe), iar dacă sunteți în căutarea unui terminal mai bine dotat, atunci puteți opta pentru Geeksphone Peak, care optează pentru un procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual core de 1.2 GHz, display qHD de 4.3 inch (IPS), camera de 8 megapixeli, 4 GB ROM și 512 MB RAM.

Telefonul costă 149 de euro și aduce și slot microSD, GPS și o baterie de 1800 mAh. Sunteți gata de încă un concurent pe piața platformelor mobile?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×