Vernee îl compară pe Apollo Lite cu Meizu Pro 6 din punct de vedere al design-ului

990 ori
<b>Vernee îl compară pe Apollo Lite cu Meizu Pro 6 din punct de vedere al design-ului</b>După comparația anterioară dintre Vernee Apollo Lite și OnePlus 3, iată că astăzi compania chineză Vernee ne prezintă un duel similar. De această dată este comparat design-ul lui Apollo Lite cu cel adus de către modelul Meizu Pro 6 - telefon cu dotări

Anterior cei de la Vernee ne-au prezentat o serie de imagini în care smartphone-ul Apollo Lite era comparat cu flagship-ul OnePlus 3 din punct de vedere al design-ului - telefoane ce vin în carcase unibody din metal și cu dotări high-end la bord. Astăzi, compania chineză decide să ne dezvăluie un nou astfel de comparativ, de această dată fiind luat la puricat design-ul lui Apollo Lite vs. cel al modelului Meizu Pro 6.

Vernee Apollo Lite vs Meizu Pro 6

Și acest din urmă model dispune de un corp metalic unibody, iar din câte se poate observa, avem de-a face și cu nuanțe similare de culoare. Vernee Apollo Lite este totuși un model de tip phablet cu a sa diagonală de 5.5 inch, pe când Meizu Pro 6 vine cu un display de 5.2 inch - de unde și diferența la capitolul dimensiuni.

Vernee Apollo Lite vs Meizu Pro 6

Apollo Lite beneficiază de o carcasă realizată dintr-un aliaj format din zinc și titaniu pentru o rezistență sporită în cazul scăpărilor accidentale, dar și rezistență la coroziune din cauza picăturilor de ploaie. Avem parte și de un strat special de protecție anti-amprente, iar deasupra panoului frontal regăsim și un strat de sticlă 2.5D curbată spre margini. De asemenea, punem la socoteală și protecția Gorilla Glass 3 întâlnită aici. 

Vernee Apollo Lite vs Meizu Pro 6

Ca dotări hardware, acest telefon dispune de un procesor deca-core Helio X20, de un display Full HD de 5.5 inch și de 4 GB memorie RAM. Avem o cameră foto principală de 16 megapixeli cu senzor Samsung S5K3P3 de 16 megapixeli, un scanner de amprente și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. În această lună puteți cumpăra smartphone-ul Apollo Lite la un preț de doar 199.99 dolari grație unei campanii speciale marca Vernee!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×