Evolio Aria unboxing În premieră - scoatem din cutie una din primele tablete dual core cu branding românesc (Video)

3.769 ori
<b>Evolio Aria unboxing În premieră - scoatem din cutie una din primele tablete dual core cu branding românesc (Video)</b>Evolio Aria ne-a sosit în teste aseară și chiar la această oră device-ul este prezentat bloggerilor și jurnaliștilor într-o conferință de presă. Noi vă oferim în premieră unboxingul sau video mai jos, cu mențiunea că de azi tableta intra...

Evolio Aria ne-a sosit în teste aseară și chiar la această oră device-ul este prezentat bloggerilor și jurnaliștilor într-o conferință de presă. Noi vă oferim în premieră unboxingul sau video mai jos, cu mențiunea că de azi tableta intra la ofertele retailerilor locali. Avem de-a face cu un terminal dual core, cu ecran de 9.7 inch și preț de 999 lei.

Tableta rulează Android 4.0.3 și dispune de un procesor dual core AMLOGIC, un ARM de 1.5 GHz. Evolio Aria vine în cutie cu un încărcător, manual, cablu USB și adaptor USB pentru conectarea de stickuri USB sau dongle-uri 3G. Cutia este mare, solidă și colorată, oferind detalii ca HDMI sau Android 4.0 drept selling point-uri pe fațada sa. Tableta pune la dispoziție un ecran de 9.7 inch, un IPS multitouch cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli, iar device-ul este destul de slim, măsurând 9.9 mm în grosime și cântărind 600 de grame.

Evolio Aria scos din cutie

Aria oferă conectivitate microUSB, are și port HDMI și chiar și conectivitate infraroșu. Tableta vine cu 16 GB memorie internă Flash iNAND, slot microSD, 1 GB RAM DDR3 și o cameră de 2 megapixeli în partea din spate. în partea frontală avem o cameră de 0.3 megapixeli, iar în spate regăsim și un difuzor de 1 W. Terminalul beneficiază de WiFi și 3G prin dongle, vine cu garanție pe 5 ani și o baterie care oferă 6 ore de funcționare. în zilele următoare vom reveni cu recenzia acestui produs, căruia deja i-am realizat un mini review, o prezentare oficială pe canalul Evolio.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×