iPhone 5 versus iPhone 4S: fotografie comparativa realizată de experți ai camerelor

2.064 ori
<b>iPhone 5 versus iPhone 4S: fotografie comparativa realizată de experți ai camerelor</b>Eu îi văd pe cei de la DPReview.com drept experți în arta fotografiei și experți în ce privește echipamentul foto, deci e important să privim cu mare atenție comparația lor între camera lui iPhone 5 și iPhone 4S. și cum se poate face o...

Eu îi văd pe cei de la DPReview.com drept experți în arta fotografiei și experți în ce privește echipamentul foto, deci e important să privim cu mare atenție comparația lor între camera lui iPhone 5 și iPhone 4S. și cum se poate face o comparație mai bine decât realizând o fotografe identică, folosind ambele telefoane. Fotografia de mai jos este realizată cu iPhone 5, iar cea de la finalul articolului cu iPhone 4S.

Avem o imagine a coastei din California, fotografie realizată de Scott Everett, de la Digital Photography Review (DPReview). O privire la datele EXIF ale imaginilor arata că noul iPhone are un senzor foto nou, deși numărul de pixeli e același. iPhone 5 folosește o lentilă de 4.1 mm față de cea de 4.3 mm de pe iPhone 4S, deci diferența e minusculă. în plus iPhone 5 are selectat pentru această poză ISO 50, deci sub sensibilitatea ISO minimă de ISO 64 a lui iPhone 4S.

Camera lui iPhone 5 este una de 8 megapixeli cu lentila cu 5 elemente, aperture F/2.4, exact ca iPhone 4S, dar cu 25% mai mică decât la predecesor. în plus, lentila noului iPhone e protejată de un strat durabil de cristal de safir. Camera are și tehnologia BSI și are un mod de captură low light dinamic, care evaluează pixelii din apropiere pentru a oferi fotografilor o performanță excelentă în condițiile de luminozitate scăzută. O altă nouatate este modul de captură Panorama, care alipește fotografiile în timp real una lângă alta și poate produce chiar fotografii de 28 de megapixeli.

Fotografie realizata cu iPhone 4S

Mai multe detalii aflați de la DPReview.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×