Orange Dive 71 Unboxing: cel mai arătos telefon cu 1 GB RAM la ora actuală, vine cu dublă faţetă din sticlă (Video)

6.297 ori
<b>Orange Dive 71 Unboxing: cel mai arătos telefon cu 1 GB RAM la ora actuală, vine cu dublă faţetă din sticlă (Video)</b>Se pare că nu doar modelele Galaxy S7 sau vreo clonă de iPhone 4 precum UHANS S1 se remarcă printr-un design cu dublă faţetă din sticlă, ci şi un terminal accesibil cu doar 1 GB RAM la bord. El este Orange Dive 71 şi a debutat oficial în Franţa..

Se pare că nu doar modelele Galaxy S7 sau vreo clonă de iPhone 4 precum UHANS S1 se remarcă printr-un design cu dublă faţetă din sticlă, ci şi un terminal accesibil cu doar 1 GB RAM la bord. El este Orange Dive 71 şi a debutat oficial în Franţa la mijlocul acestei luni, prin operatorul Orange. El costă 129 euro la liber prin operatorul portocaliu, dar îl puteți cumpăra și începând cu prețul de 7,84 euro la abonament.

Orange Dive 71, continutul cutiei

Acest model este de fapt un ZTE Blade A506 arătos, cu un panou din sticlă 2.5D în faţă şi un panou din sticlă şi în spate. În cutia sa compactă se află un încărcător, cablu USB, manualul, dar şi cheiţa metalică pentru accesarea slot-urilor, plus o pereche de căşti. Terminalul se prezintă cu o carcasă unibody, cu ramă metalică şi are o diagonală de 5.2 inch.

Orange Dive 71 scos din cutie

Ecranul oferă o rezoluţie HD, iar la interiorul acestui telefon găsim un procesor quad core MediaTek, dar şi 1 GB RAM şi 8 GB stocare. Primim şi slot microSD, iar în spate se află o cameră de 8 MP cu interfaţă destul de arătoasă şi multe opţiuni, dar şi captura video cu rezoluţie doar 720p. În față există o cameră de 5 MP pentru selfie, iar acest model are o interfaţă inedită aplicată lui Android Marshmallow, fistichie, tinerească şi amintind puţin de cel mai nou HTC Sense, cu ale sale stickere.

Bateria este o unitate de 2540 mAh, iar acest model oferă şi suport 4G LTE  şi cântăreşte 133 de grame. Îl vom testa în zilele viitoare şi revenim cu impresii, mai ales că ne intriga acea cameră de 8 MP.

Telefonul poate fi comandat de aici.

Orange Dive 71 Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×