Evolio lansează oficial smartphone-ul Neos; acesta este disponibil la un preț de 579 lei

1.582 ori
<b>Evolio lansează oficial smartphone-ul Neos; acesta este disponibil la un preț de 579 lei</b>Cu toate că modelul Evolio Neos a fost dezvăluit complet în cursul zilei de ieri, conducerea companiei a decis că acest nou terminal trebuie să primească și un eveniment oficial de lansare, conferință de presă ce a avut loc chiar acum câteva...

Cu toate că modelul Evolio Neos a fost dezvăluit complet în cursul zilei de ieri, conducerea companiei a decis că acest nou terminal trebuie să primească și un eveniment oficial de lansare, conferință de presă ce a avut loc chiar acum câteva ore în București la sediul Evolio.

Din câte am aflat anterior, Evolio Neos este un device cu dotări mid-range și preț de low-end, printre specificațiile sale regăsindu-se un display qHD IPS LCD de 4.5 inch, un procesor quad-core Broadcom de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB.

Evolio lansează oficial smartphone-ul Neos; acesta este disponibil la un preț de 579 lei

De asemenea, primim și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, o cameră secundară VGA, o baterie de 2.000 mAh și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Pe partea de conectivitate, Evolio Neos ne pune la dispoziție Wi-Fi, Bluetooth, 3G, A-GPS, Glonass, un port microUSB și o intrare audio 3.5 mm.

Evolio Neos lansat oficial

Liviu Nistoran, președinte Evolio, a declarat faptul că noul terminal este în aceste momente disponibil în magazinele Evolio din București, Cluj, Iași și Timișoara, dar și online prin intermediul evolioshop.com și alți retaileri la un preț recomandat de doar 579 lei. Aflați că acest model va fi disponibil atât în varianta dual-SIM, cât și într-o versiune single-SIM ce va ajunge ulterior și la operatori.

Evolio Neos

Din câte se pare, Evolio se așteaptă ca acest model să fie vândut în aproximativ 10.000 de unități până la sfârșitul lui 2014, urmând ca în următoarele 6 luni din 2015, estimarea privind numărul de unități vândute să crească la 50.000 unități.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×