Microsoft postează un teaser video ce face referire la modelul Lumia 535

919 ori
<b>Microsoft postează un teaser video ce face referire la modelul Lumia 535</b>După ce în zilele anterioare, atât teasere oficiale, cât și fotografii scăpate pe web dezvăluiau existența modelului Lumia 535, astăzi, Microsoft decide să ne facă curioși cu un nou teaser, de această dată fiind vorba despre un scurt clip...

După ce în zilele anterioare, atât teasere oficiale, cât și fotografii scăpate pe web dezvăluiau existența modelului Lumia 535, astăzi, Microsoft decide să ne facă curioși cu un nou teaser, de această dată fiind vorba despre un scurt clip video.

​

Deși noul telefon nu apare în totalitate, remarcăm faptul că accentul este pus în mare parte pe ambalaj, pachetul fiind de această dată unul mai premium comparativ cu actualele device-uri Nokia din gama Lumia. Acest lucru ar putea fi aplicat odată cu trecerea la utilizarea logo-ului Microsoft pe telefoane, modelul Lumia 535 fiind primul din serie.

Din câte am aflat anterior, Microsoft Lumia 535 va aduce un display de 5 inch cu rezoluție 960 x 540 pixeli, un chip de 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED, o cameră frontală VGA și o baterie de 1.900 mAh. Rămâne ca în cursul zilei de mâine să mai aflăm și prețul oficial al acestui terminal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×