Evolio Neos unboxing; terminal elegant cu grosime de doar 7.9 mm, dotări mid-range și preț accesibil

Autor:  | Publicat în:  Evolio 2.381 ori
<b>Evolio Neos unboxing; terminal elegant cu grosime de doar 7.9 mm, dotări mid-range și preț accesibil</b>După cum ați aflat dintr-un articol anterior, săptămâna aceasta am fost prezenți și la evenimentul de lansare a lui Evolio Neos, terminal dual-SIM pe care l-am primit pentru teste imediat după ce conferința a luat sfârșit. Astăzi vă vom...

După cum ați aflat dintr-un articol anterior, săptămâna aceasta am fost prezenți și la evenimentul de lansare a lui Evolio Neos, terminal dual-SIM pe care l-am primit pentru teste imediat după ce conferința a luat sfârșit. Astăzi vă vom prezenta unboxing-ul device-ului, urmând ca ulterior să revenim și cu o recenzie mai detaliată ce va acoperi principalele funcții pe care telefonul le aduce.

Aflați că acesta costă doar 579 lei pe evolioshop.ro sau pe eMAG.ro, în cutia sa regăsindu-se încărcătorul, cablul USB - microUSB v2.0, o folie de protecție pentru ecran, certificatul de garanție și manualul de utilizare.

Evolio Neos unboxing

Printre specificațiile lui Evolio Neos avem un display IPS de 4.5 inch cu rezoluție 960 x 540 pixeli, un procesor quad-core Broadcom BCM23550 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED.

Alte dotări includ o cameră frontală VGA, un GPU Videocore IV 312 MHz, conectivitate WiFi, Bluetooth, HSPA+, două sloturi SIM (3G+2G), o baterie înlăturabilă Lithium-Ion de 2.000 mAh și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Cum vi se pare acest produs pentru prețul la care ajunge în magazine?

Dacă doriți achiziționarea acestui produs acum, puteți folosi codul Q5NEOS pe evolishop.com, voucher ce vă oferă un discount de 50 lei. [FORUM]

Evolio Neos unboxing

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×