Leafa șefului Samsung Mobile, JK Shin scade cu până la 58% comparativ cu cifrele din trimestrul 2

Autor:  | Publicat în:  Samsung 813 ori
<b>Leafa șefului Samsung Mobile, JK Shin scade cu până la 58% comparativ cu cifrele din trimestrul 2</b>Deși Samsung se află în continuare în topul celor mai mari companii producătoare de smartphone-uri de pe piață, acest lucru nu înseamnă și faptul că afacerea merge la fel de bine ca anul trecut. După ce anterior vă informam că profitul net...

Deși Samsung se află în continuare în topul celor mai mari companii producătoare de smartphone-uri de pe piață, acest lucru nu înseamnă și faptul că afacerea merge la fel de bine ca anul trecut. După ce anterior vă informam că profitul net al companiei s-a diminuat cu 60% comparativ cu aceeași perioadă din 2014, astăzi aflăm că și salariile angajaților din conducere au suferit tăieri considerabile.

Astfel, JK Shin, șeful departamentului Samsung Mobile a primit în trimestrul 3 o leafă de 630.000$, sumă cu până la 58% mai mică comparativ cu situația din trimestrul 2, perioadă în care acesta câștiga 1.5 milioane de dolari.

Potrivit informațiilor ajunse în presă, divizia mobilă Samsung a contribuit cel mai mult la scăderea veniturilor companiei, în special datorită producătorilor de origine chineză ce vin pe piață cu soluții high-end la prețuri foarte competitive. Rămâne de văzut ce schimbări se vor produce odată ce se vor calcula și vânzările înregistrate de phablet-ul Galaxy Note 4.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×