Evolio X6 Unboxing & Concurs: phablet octa-core scos dintr-o cutie slim (Video)

5.752 ori
<b>Evolio X6 Unboxing & Concurs: phablet octa-core scos dintr-o cutie slim (Video)</b>Despre Evolio X6 aflam în luna februarie a acestui an, prin intermediul unui leak publicat de noi în premieră, iar apoi vedeam acest smartphone 8 core lansat la finalul lunii martie. Acum el a ajuns în teste la Mobilissimo.ro și îl puteți câștiga...

Despre Evolio X6 aflam în luna februarie a acestui an, prin intermediul unui leak publicat de noi în premieră, iar apoi vedeam acest smartphone 8 corelansat la finalul lunii martie. Acum el a ajuns în teste la Mobilissimo.ro și îl puteți câștiga la un concurs detaliat mai jos.

E vorba aici despre un phablet cu carcasă slim și care are prețul de 1499 lei prin Evolio Shop, sau 1363 lei la evoMAG.ro. Acest smartphone are în cutie un manual, licența Norton, încărcătorul și cablul USB, ambele cu design aproape identic cu cel al accesoriilor de iPhone. Nu avem căști la pachet, în cazul în care vă întrebați. Handsetul pare destul de arătos, deși e glossy, iar grosimea sa e scăzută, de doar 7.8 mm.

Evolio X6 Unboxing & Concurs: phablet octa-core scos dintr-o cutie slim (Video)

Handsetul dispune de un display de 5.5 inch, un IPS Full HD cu protecție Gorilla Glass 2. La interiorul lui Evolio X6 se află un procesor octa core, un MediaTek MT6592 de 1.7 GHz, însoțit de 16 GB stocare, 2 GB RAM și o cameră de 13 MP. în față avem o cameră de 8 MP pentru selfie-uri, iar bateria este o unitate de 3150 mAh. și da, chiar voi puteți câștiga acest telefon, dacă respectați regulile de mai jos.

1) Faceți dovada că urmăriți pagina de Facebook Evolio
2) Faceți dovada că ați intrat pe pagina oficială a produsului Evolio X6
3) Postați un comentariu la articolul de unboxing sau review X6, cu răspuns la întrebarea "cu ce este phabletul Evolio X6 mai bun decât un simplu smartphone?"
4) Apoi dați share la video/articol de unbox/review pe Facebook

Aceste 4 dovezi, împreună cu numele real, adresa și numărul de telefon trebuie trimise la concurs(at)mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs Evolio X6". Tragerea la sorți are loc prin random.org și va fi realizată la o săptămână după publicarea review-ului scris. Multă baftă!

Important! Câștigătorul va trebui să dovedească cu BI/CI că se este una și acceași persoană cu cea care a trimis mailul de înregistrare la concurs!

FORUM Evolio X6

Evolio X6 prețuri actualizate:

Evolio X6 Unboxing

​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×